Kategorier
Annonce

Hvilket regnskabsprogram til denne lille virksomhed?

På det danske og internationale marked findes et væld af regnskabsprogrammer, og vi hjælper dig med at navigere dig igennem denne jungle af muligheder for at finde det bedste og billigste program, der passer til din netop din virksomhed.

Der ses en stigende interesse for danske regnskabsprogrammer, da de er designet med tanke på danske virksomheder. Det er vigtigt, at du forstår, hvilken type virksomhed du har, da dette påvirker, hvilket regnskabsprogram du skal vælge. Er det f.eks. et aktieselskab, er det et lidt mere komplekst valg end for en enkeltmandsvirksomhed eller et ApS uden revisor. Regnskabsprogrammer til den lille virksomhed er dog relativt nemt at finde rundt i.

Når det kommer til programmets primære og sekundære funktionalitet, så kan det være fordelagtigt, hvis det har nogle integrationer, der automatiserer processerne og dermed gør det lettere for dig. Afstemning med banken er et eksempel, men dette kræver, at du har en erhvervskonto hos en bank, der understøtter denne form for integration.

Derudover skal du sikre, at programmet opbevarer bilag i skyen, da dette er et lovkrav. Dette er nye regler på området, og vi forventer, at alle regnskabsprogrammer kommer til at opdatere deres pakker, så dette altid er inkluderet i pakken.

Priserne er for det meste ens, så du skal vælge det, der er lettest at betjene. Det kan også være værd at kigge på, om din revisor har en favorit, som han/hun er bekendt med – dette kan give dig en økonomisk fordel. Revisorer gider nemlig ikke bruge tid på at lære nye programmer at kende, og de kommer alligevel til at fakturere dig flere timer, hvis de arbejder flere timer. Gør det derfor nemt for dem ved at vælge et program, som de kan finde ud af at betjene.

De mest populære programmer i Danmark er helt klart Dinero og e-conomic, begge er ejet af Visma.